budak comel =D

ramadhan is coming

assalamualaikum dan selamat sejahtera
mulakan entry dengan bismillah =)

sesungguhnya , esok akan bermulanya detik ketika di mana semua umat islam di seluruh dunia akan berpuasa . . maka , semua orang akan berpusu-pusu ke masjid untuk menunaikan solat tarawih di malam harinya =)

tapi kta kena ingat bulan puasa adalah pesta IBADAH bukannya pesta JUADAH

hah, sila take note yer , semasa berbuka puasa jgn lah makan makanan yang berat , makan ala kadar sahaja . . kerana ini akan menyebabkan korang rasa malas nak g solat sebab terlalu kenyang . . jadi, solat lah dulu baru makan banyak2 yer, hoho ^_^

di kesempatan ini , aku hendak meminta maaf kepada semua orang jika ada salah dan silap yang telah aku lakukan . . minta maaf sgt2 yer . . hulurkan tangan minta maaf =)

sebelum publish entry ni, aku nak ckp kat adik kesayangan aku nih sumthing "zaf, sabar keyh, tuh semua dugaan,lupakan benda tuh,jangan ingat langsung taw! dah2,jgn nangis keyh =) "

*i got new crush, MR WMHH ^^
Comments
2 Comments

2 comments:

  1. suke entry nie <3
    lagi suke sebab name zaf ade , hehe <3

    ReplyDelete